dimecres, 14 d’abril del 2010

Crónica MAC90 Cartagena

Hola a tots. Aci teniu la crónica que em enviat a la tele amb unes cuantes fotos per a posar-les a les noticies:

Despres de uns bons entrenaments cronometrats el Rasss Team es va situar en la segona posició a la categoria SuperSport One per darrere del Basther&Valsan Racing Team. A l'eixida la moto de Fran va tardar en arrancar i va eixir un poc retrasat. Rapidament va comencar a remuntar fins a posar-se primer i va pendre ventaja sobre el segon clasificat. Transcurrides poques voltes va comencar a sentir un fort dolor al genoll dret que li va fer baixar el ritme i es va vore relegat a la segona plaça de SuperSport One.

Arribat el moment, Clemente comença el seu primer torn amb 10 segons de desventatja sobre el primer, i poc a poc va vore com este avantatje anava aumentant fins arribar als 20 segons en el moment de tornar a la pista Fran Maestre. Amb esta diferencia amb el primer i amb mes de 30 segons respecte al tercer classificat, els ultims 40 minuts es van decidir a rodar a un bon ritme per a mantindre la posició, pasant Clemente Román en la seua segona intervenció per la bandera a cuadres en segon lloc despres de 90 minuts de carrera en esta primera prova del MAC90 SuperSport One i sumar aixi 20 valiosos punts per al campionat.

La próxima cita será al circuit de Almeria el dia 10 de Juliol on el Rasss Team intentarà millorar els seus temps per poder superar al Basther&Valsan Racing Team al final de la prova.

I com sempre gracies als nostres patrocinadors!!!