divendres, 6 de juny del 2008

Concurs camisetes 2008

Hola a tots! Com que poc a poc van acostant-se les festes de setembre, acte principal del any de la coalició bodegueta-kaPacorro, hi ha que anar fent coses ja. Per el que es va parlar l'any passat i en les diverses converses que em tingut ambes formacións aquest any per primera volta en la historia i sense saber si sentarà precedent farem 1 unica camiseta conjunta.
Convoque el primer concurs de samarretes bodegueta-KaPacorro ó KaPacorro-Bodegueta 2008
1. Pot ser per 1 cara o per les 2
2. No hi ha cap restricció
3. Es pot presentar qui vulga
4. El jurat estarà compost per un número indeterminat de persones integrants del cuartelillo i si pot ser mitat Kapacorrenses mitat bodegueteros(En cas d'empate tecnic que no es veguera eixida es podria convocar a algun Rascapiquense per desfer l'empat)
5. El dibuix o dibuixos(si en son 2 indicar en claritat el que va davant i el que va darrere) han de enviarse a bodeguetamonover@gmail.com abans del 1 de Juliol. Si a algu li fa ilusió pot utilitzar un seudonim.
6. La deliberació sera el 5 de Juliol a un conegut restaurant de la localitat i despres de plenar la panxa i abans d'anar a un conegut pub de la localita on podriem aprofitar per fer 1 festa.
7. Les bases les he escrit conforme em venien al cap i sense consultar en ningu, per tant es poden modificar el que faça falta

Altra cosa, jo replegaré 1 cataleg del lloc on la bodegueta fa habitualment les samarretes per vore els models. Si algu te altre lloc on ferles, estes setmanes ho parlem i ens decidim.

Quan mes en siguem millor nivell haura, que creatius en hi han prous(tan sols heu de vore la capçalera del blog KaPacorrense, que no se qui l'ha fet, pero esta molt xula).

R'6

P.d: He intentat ser el mes correcte possible, aguarde que ningu faça cap comentari insultant-me...