dilluns, 18 de febrer del 2008

Aniversari, setembre 2008 i mig any

Primerament avisar a tots els kapacorrenses que el proper dissabte es el aniversari del bodeguetero Jose Antonio i diu que esteu tots convidats. El sopar es com el circ: "a la hora de siempre en el sitio de costubre". Aviseu el numero de comensals si aneu a vindre.
Ademes, el dissabte vaig continuar amb les converses amb Toni i Juano(els del tatanka). El dubte que teniem esta resolt, si que es el pub el que volen alquilar. Ens el deixarien igual que esta pero sense la beguda ni els jovens que el omplin cada cap de setmana. Em d'anar un divendres a negociar les condicions per vore si es viable, ja quedem.
Les males llengües diuen que el punto pop es transpasa en breu. Igual per a la festa del mig any ja no es de toni. Per evitar riscos propose trasladar la festa al stone. Tambe haurem de parlar-ho a vore que fem.

1 comentari:

Sr.S ha dit...

Santi díu que:
Lo del Tatanka hi ha que agarrar-ho en alfilers per:
1) el puesto en el que está.
2)els díes que ens el deixaríen, per que supose que seríen només els díes de festes, i no tot el mes,com sería en un local normal i corrent.
3)encara no sabem quants en som, i sense saber aixó, no sabem el presupost del que se disposa, ni lo que van a demanar-mos...

Dit tot açó, ja envíe jo si aixó un sms al Sr. R6 per arrimar-mos este divendres o dissabte a parlar (també de lo del mig any...) in-situ totes estes coses...
superfuerteabrazo