dilluns, 3 de desembre del 2007

Festa Perquesi a Punto Pop

Per al proper dia 15 ja estem ultimant els detalls per a la festa. El dissabte per la nit vam estar parlant amb toni al punto pop, que ja havia parlat en kapacorrenses al respecte. Em va dir que igual que a la ultima festa les copes serien algo mes barates. Que us pareix si li proposem fer un numero determinat de targetes a mode d'invitació que es puguem entregar a canvi de algun xupito en barra o d'un d'eixos mojitos que pensaba preparar segons van informar fonts kapacorrenses...? Ja em dieu el que penseu.. Jo puc parlar amb Toni i encarregarme de les tarjetes.
Com que pareix que la festa esta prou encarrilada haura que veure el tema del sopar. Supose que sera al mateix de la ultima festa, que no va estar mal. Ja ho parlem i veiem els que som.
Ademes aquest cap de setmana per fi es la despedida de Michel. Desde la bodegueta confirmats Galian, Raül i R'6. En cas de novetats ens posarien en contacte amb les autoritats competents.
R'6

1 comentari:

Sr.S ha dit...

Estupendillo tot!
Avuí (dimecres 5) a les 10 de la nit fem una paelleta i gaspachos per a sopar a Ka pacorro.. si voleu pasar-vos sou benvinguts...