diumenge, 17 de juny del 2007

No solo Playboy

Aquest cap de setmana ha sigut aixi com un poc agredolç.
El dissabte: La frase del dia: "fuera, fuera, a la carcel, que lo fusilen dicen por ahí!" citant al gran Amaro Rico.
La canço del dia: La frontera: "Judas el miserable"
La bodegueta intentarà no fer ningun comentari mes d'aquest dia tan vergonyos, pero no se si podrem fer-ho. Aixo si, us remitim als notres agermanats www.kapacorrobodegueta.blogspot.com que segur que haura una entrada ben completeta del tema.
Per la vesprada de compres amb R¨ y Mor@n. A la nit, salir, beber, el rollo de siempre...

El diumenge alla a la 1 del migdia el moment dolç del capde. El txiste ve a buscar-me per anar a Valencia per intentar presenciar el milacre de la salvacio de la Reial societat(no va poder ser, pero l'experencia va ser xula, era el meu primer partit de primera divisio en directe. Si el any que ve torne a vore la reial sera el meu primer partit de segona divisio. Ho senc per el txiste)
El cas es que va venir a replegar-me amb Wilma, la actual miss Playboy España, monovera i amiga de la bodegueta en general i del txiste en particular. Feia molt temps que no la veia(en directe, perque a la tele no s'escapa, els dilluns i els dimecres a les 11 de la nit en canal playboy).


Aci la teniu quan el txiste va estar amb ella a Madrid


Aci tenim la prova de que vam estar en ella...

I en altre ordre de coses(aprofite per saludar al senyor S) aci teniu al Blai, jove promesa de la secció esportiva de la bodegueta.



R'6

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan vaig despertar no sabia si encara estava sominant o havien apretat molt la nit anterior, pero al sentir el jajajijijejeje del Txiste, em vaig adonar q era tot real. Miss PlayBoy Espanya esta alli, tota sancereta i en el Romaneta,

R¨q llastima faltes tu en la foto ...

Anònim ha dit...

Pa mí el cap de setmana encara va acabar pitjor diumenge per la nit i tenint en conte que me vaig perdre el moment dolç... (cabrones)
Total, que tant en el fútbol com en la política a mí no me van les primes, però acceptar-les per perdre es prou pitjor...